Sorkil G muizengif

 

Sorkil G muizengif staat als erg goed en effectief bekend. Het wordt dan veel gebruikt om muizen te bestrijden. Ook voor jou kan Sorkil G wellicht een oplossing bieden bij het bestrijden van muizen.

 

Sorkil G muizengif: waar te koop?

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we daarom het belangrijkste assortiment Sorkil G muizengif voor je op een rij gezet. Dan kun je zelf kiezen welke muizenkorrels je wil kopen om muizen te bestrijden.

> Bekijk het totale assortiment Sorkil G bij Bol.com

 

Meer over Sorkil G

Sorikil G korrels zijn gebaseerd op graankorrels, iets waar muizen traditioneel dol op zijn. De korrels bevatten de werkzame stof difenacum en zijn blauw gekleurd. Het gif in de korrels is zo effectief dat het ook vaak voor professioneel gebruik wordt ingezet. Je kunt de korrels gebruiken is doosjes (te koop in combinatie met gif), maar ook uitschudden op plekken waar je anders niet genoeg ruimte zou hebben.

Het gif in Sorkil G werkt behoorlijk snel, na een dag of 2 zou je al resultaat moeten hebben. Door het gif drogen de muizen uit, waardoor je geen stank overlast zult hebben van de overleden beestjes.