MUIZEN VERJAGEN

muizen verjagen

Muizen verjagen, wie wil dat niet? Geen uitdrogende muizenlijkjes of bloedende beestjes in huis, maar slechts een exodus van piepende knaagdieren… Of, anders gezegd: een huis zonder muizen is een stuk prettiger dan een huis met muizen. Nou ja, behalve natuurlijk als je muisjes als huisdieren houdt. In een kooi, wel te verstaan.

> Tip: koop direct de veelgekochte Pest Repeller bij Bol.com

 

De oplossing: muizen verjagen met ultrasoon geluid

De bekendste manier om muizen weg te jagen is door middel van ultrasoon geluid. Ultrasoon geluid is geluid in hoge frequenties, dat niet hoorbaar is voor mensen. Het geluid is voor muizen echter wel goed hoorbaar en dusdanig irritant dat de muis in kwestie doorgaans snel vertrekt.

Verjagen: voordelen

Uiteraard is een groot voordeel van het verjagen van muizen dat je bovenstaande bestrijdingsmiddelen niet nodig zult hebben. Het is een redelijk diervriendelijke manier van muizen verdrijven.

Verjagen: nadelen

  • Het grootste nadeel van muizen verjagen met ultrasoon geluid is simpelweg dat het niet altijd (goed) werkt. Het geluid is alleen effectief als de muis het geluid kan horen. U dient de ultrasone verjager dus daar te plaatsen waar de muis is. Door dikke muren en plafonds zwakt het geluid af en wordt het minder effectief.
  • Ook kunnen andere huisdieren last hebben van het geluid. Mocht het wel werken, dan zadel je waarschijnlijk je buren op met de ellende.

Ultrasoon muizen verjagen: de beste opties

Voor het ultrasoon (met geluid) verjagen van muizen zijn diverse producten beschikbaar. Wij hebben voor u een aantal van de beste of meest populaire ultrasone muizenverjagers geselecteerd.

> Direct doen: bekijk ultrasone muizenverjagers bij Bol.com

 

De bestverkochte muizenverjager is de Pest Chaser. Deze claimt een dubbele dekking ten opzichte van normale ultrasone muizenverjagers. Daarnaast heeft Pest Chaser zich ingespannen om geluid te produceren dat niet schadelijk is voor huisdieren en is er geïnvesteerd in technologie om het geluid te laten variëren. Daardoor raken muizen minder snel gewend aan het geproduceerde geluid.

> Tip: koop direct de veelgekochte Pest Repeller bij Bol.com

 

muizen verjagen