Muizengif

Geen zin in bloederige taferelen met muizenvallen? Dan kun je misschien beter muizengif kopen. Met muizengif (muizenkorrels in een lokdoos) zorg je voor een uitgestelde dood. De muis wordt aangetrokken door de geur van het muizengif in de muizenlokdoos. Hij eet de muizenkorrels ter plekke op en sterft pas later in zijn hol/nest. Maar wat is nou het beste muizengif en waar kun je muizengif kopen?

> Tip: koop direct 2 doosjes lokaas en gif bij Bol.com

Het lokaas en muizengif van Sorkil G staat bekend als een goed en effectief middel tegen muizen. Daar geven we u dan ook graag meer informatie over.

> Meer weten over Sorkil G muizengif en waar u dit kunt kopen

 

De oplossing: muizengif en muizenkorrels

Overweeg je muizengif te kopen? Muizengif en muizenkorrels vormen een andere oplossing dan de muizenval. Waar die een bloederige situatie kan opleveren, trekt een muis die gif heeft verorberd zich terug zodra de effecten van het gif voelbaar worden.

Voordelen muizengif / muizenkorrels

De lokdoosjes met muizengif zijn eenvoudig te plaatsen en niet erg duur. Over het algemeen zijn ze veilig voor huisdieren en kinderen, omdat de dosis te klein/zwak is voor een hond, kat of kind. Maar met heel kleine kruipende kinderen adviseren we toch uit te kijken met de bereikbaarheid van de muizengif doosjes. Omdat de muis als het goed is uit het zicht sterft, heb je geen last van muizenlijkjes in je keuken.

Nadelen muizengif / muizenkorrels

Het laatste voordeel is meteen ook het grootste nadeel. Omdat de muis elders sterft, kan dat ook leiden tot onaangename geuren. Om deze te voorkomen is er ook muizenvergif te koop waardoor de muis als het ware uitdroogt. Het karkas stinkt dan niet echt en het lichaam verpoedert uiteindelijk.

Muizengif kopen?

> Direct doen: koop de beste en voordeligste muizengif korrels bij Bol.com