MUIZENGIF

muizengif

Geen zin in bloederige taferelen met muizenvallen? Dan kun je misschien beter muizengif kopen. Met muizengif (bijvoorbeeld als muizenkorrels in een lokdoos) zorg je voor een uitgestelde dood. De muis wordt aangetrokken door de geur van het gif in de muizenlokdoos. Hij eet de muizenkorrels ter plekke op en sterft pas later in zijn hol/nest. Maar wat is nou het beste gif en waar kun je het kopen?

> Tip: koop direct 2 doosjes lokaas en gif bij Bol.com

 

Het lokaas en muizengif van Sorkil G stond altijd bekend als een goed en effectief middel tegen muizen. Helaas is het niet meer te koop voor particulieren. We vertellen u graag meer over alternatieven.

> Meer weten over het alternatief voor Sorkil G muizengif en waar u dit kunt kopen

 

De oplossing: muizengif en muizenkorrels

Overweeg je gif te kopen? Muizengif en muizenkorrels vormen een andere oplossing dan de muizenval. Waar die een bloederige situatie kan opleveren, trekt een muis die gif heeft verorberd zich terug zodra de effecten van het gif voelbaar worden.

Voordelen

  • De lokdoosjes zijn eenvoudig te plaatsen en niet erg duur.
  • Over het algemeen zijn ze veilig voor huisdieren en kinderen, omdat de dosis te klein/zwak is voor een hond, kat of kind. Maar met heel kleine kruipende kinderen adviseren we toch uit te kijken met de bereikbaarheid van de muizengif doosjes.
  • Omdat de muis als het goed is uit het zicht sterft, heb je geen last van muizenlijkjes in je keuken.

Nadelen

Het laatste voordeel is meteen ook het grootste nadeel. Omdat de muis elders sterft, kan dat ook leiden tot onaangename geuren. Om deze te voorkomen is er ook muizenvergif te koop waardoor de muis als het ware uitdroogt. Het karkas stinkt dan niet echt en het lichaam verpoedert uiteindelijk. Maar de muizenmummie blijft wel in huis liggen

Muizengif kopen?

> Direct doen: koop de beste en voordeligste gifkorrels bij Bol.com