ZILVERVISJES SPRAY

zilvervisjes spray

De meest gebruikte manier om zilvervisjes met gif te bestrijden is met spray. Deze is speciaal ontwikkeld om de vieze, kleine monstertjes snel, effectief en langdurig te bestrijden. Daarnaast kom je met spray eenvoudiger tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen. Dat is met een val wel anders, daar moeten de zilvervisjes echt naartoe komen. Tot slot werkt de spray snel en voor lange tijd! 

> Direct doen: koop de HG zilvervisjes spray bij Bol.com of De Online Drogist (aanrader!)

De spray is in principe weliswaar niet giftig voor mensen, maar we zouden je toch aanraden om na het sprayen de ruimte waar je bezig bent geweest te ventileren. Je zou zelfs met een mondkapje om kunnen sprayen om te voorkomen dat je de spray binnenkrijgt. Beter voorkomen dan genezen, tenslotte!

hg zilvervisjes spray

Werking van de HG zilvervisjes spray

Voor het bestrijden met spray tussen kieren of naden, houd je het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaats en breng je een hoeveelheid aan totdat deze plaats zichtbaar vochtig is.

Spuit, voor het behandelen van schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en dergelijke, van een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen.

> Op zoek naar een alternatief voor het bestrijden van zilvervisjes? Kijk bij Bol.com. Je kunt ook het uitgebreide assortiment bestrijdingsmiddelen op De Online Drogist bekijken (echt een aanrader!)