HG zilvervisjes spray

De meest gebruikte manier om zilvervisjes met gif te bestrijden is met (HG) zilvervisjes spray. Deze spray is speciaal ontwikkeld om de vieze, kleine monstertjes snel, effectief en langdurig te bestrijden. Gewoon even sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen en het probleem is snel en voor lange tijd verholpen!

> Direct doen: koop de HG zilvervisjes spray bij Bol.com of De Online Drogist (aanrader!)

Werking HG Zilvervisjes spray

Voor het bestrijden met HG zilvervisjes spray tussen kieren of naden, houd je het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaats en breng je een hoeveelheid aan totdat deze plaats zichtbaar vochtig is. Spuit, voor het behandelen van schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en dergelijke, van een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen.

> Op zoek naar een alternatief voor de HG Zilvervisjes spray? Kijk bij Bol.com of het uitgebreide assortiment zilvervisjes sprays & andere bestrijdingsmiddelen op De Online Drogist (aanrader!)