ANTI-MARTER SPRAY

anti marter spray

Heb je last van (steen)marters? Lees eerst onze pagina over steenmarters.Had je dat al gedaan of weet je genoeg? Dan gaan we meteen door. Voor het verjagen van marters in de meest doeltreffende aanpak anti marterspray.

Gebruik deze anti marter spray rijkelijk op plaatsen waar de (steen)marter je huis, auto of kippenhok binnenkomt en de steenmarter zal het op een rennen zetten. De geur van de spray geeft de marter namelijk de indruk dat er vijanden in de buurt zijn. Bekijk de anti-martersprays van populaire merken zoals Motip, BSI en Mustolet. Ook H.H. (Hertshoorn) Spray kan met succes gebruikt worden om marters te verjagen.

 

Aanbieders anti marterspray

Vrijwel alle anti martersprays zitten qua prijsniveau rond de 15 tot 20 euro bij de verschillende webshops, Houd er rekening mee dat je de anti marterspray behandeling regelmatig zult moeten herhalen. Zelfs als de marter zich al enkele weken of zelfs maanden niet heeft laten zien, is het van belang om de anti-marterspray periodiek te blijven gebruiken.

  • Mustolet anti marterspray (te koop bij Bol.com)
  • BSI anti marterspray (te koop bij Bol.com)
  • Motip anti marterspray (te koop bij Bol.com)
  • H.H. Hertshoorn Spray (te koop bij Bol.com)

 

De prijzen van anti marter sprays variëren, en omdat het product ook nog wel eens met pieken besteld wordt kan het zijn dat bij een bepaalde webshop de voorraad op is. Bekijk via de links hierboven de actuele voorraden en prijsniveaus van anti martersprays.